Te henen, ne 2 Mars Lawyer Fiorentin Heiber,  shume e informuar per kompleksitetin dhe problemet e azilit dhe te banimit.

Refugjatet ne kufi mes Serbise dhe Hungarise.

Refugjatet ne kufi mes Serbise dhe Hungarise.

Deklarata e saj ne fund te ligjerates: “Refugjatet ekonomike jane per mua njerez qe sigurojne milionat e tyre duke levizur ne Luksemburg apo ne shtete te ngjashme.Njerezit qe vijne nga Ballkani, p.r.sh per ne jane refugjate mjerimi“